csch-trutnov

Úvodní stránka - zvířata a chov

 

 

  • Úvodní stránka
  • AKTUALITY
  • Výstavy
  • Přihláška do ČSCH v okrese Trutnov
  • Zákl. organizace
  • Okres.organizace Trutnov
  • zvířata a chov
    • kur domací
    • krůty
    • perlička
    • Křepelky
    • husy
    • kachny
    • holubi
    • králíci
    • ovce
    • kozy
    • Morčata
    • exotické ptactvo
    • Odborná publikace
    • GENETIKA
    • O nemocech zvířat
  • KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HK
  • odkazy
  • foto-video
  • Inzerce-prodej,nákup

 chov slepic video 1.díl 

 česká slepice video chov Díl 2   

česká husa chov 1.díl video

česká husa chov 2.díl video

králíci 1.díl chov video

králíci 2.díl chov video

Kontakt

ČESKÝ SVAZ CHOVATELŮ OKRESNÍ ORGANIZACE TRUTNOV

Dvůr Králové n.L.
Erbenova 2365
544 01

tel.: 739 170 112
tel.: 721 566 729

csch-trutnov@seznam.cz

zvířata

inkubace drůbeže líhnutí

03.05.2014 09:59

Prodej ze dvora Legislativní podklady, na základě kterých je umožněn prodej ze dvora:

21.04.2013 14:14

CHOV DRŮBEŽE

28.06.2012 14:06

Drůbež

28.06.2012 13:01

Řazení drůbeže na výstavách

28.06.2012 13:06
Všechny články
Záznamy: 1 - 5 ze 5

Drůbež v kuchyni

SLEPIČÍ VAJÍČKA

14.05.2013 01:12
                           VEJCE Vejce patří z hlediska výživy k nejhodnotnějším potravinám. Obsahují látky živící, sytící i ochranné....

drůbež do kuchyně

21.04.2013 14:24
Zabití drůbež se zabíjí před krmením (ráno) tak, aby došlo přeříznutí jícnu i chřtánu, pak se nechá drůbež vykrvácet. Škubání zpravidla škubeme ihned po zabití, tučné kusy se většinou nechávají v chladu ztuhnout, drůbež před škubáním spaříme vodou a pak ihned škubeme, při tomto způsobu může...

O drůbeži a jejím zpracování v teplé kuchyni

21.04.2013 14:22
Rozeznáváme drůbež hrabavou, ke které patří kuřata mladá, kuřata krmná (pulardi a kapouni), slepice, krůty, krocani, perličky a holubi, a drůbež vodní, ke které počítáme kachny a husy. Mezi pokrmy, jejichž obliba u nás stále vzrůstá, patří vhodně upravená drůbež, protože má chutné a křehké maso....

Úvodní stránka | Tisk | Mapa stránek | RSS

Fotografie použita dle Creative Commons Doug Scortegagna  © 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode